Over de kaarten

Algemene kaart Artige
Wij hebben hele mooie kaarten voor bij de kado's

Selecteer bij het kado één van de kaarten die wij in ons assortiment hebben om bij de kado`s voegen en zet je persoonlijke boodschap in het vak 'kaarttekst'. Wij zetten jouw boodschap op de kaart*. Persoonlijker kan haast niet!

De kaarten die wij gebruiken zijn o.a. van Hello Photo van het Nederlandse bedrijf Artige, deze ontwerpt en drukt de kaarten in eigen beheer. Hello Photo (Mixx) is een eigentijdse en mooie wenskaartserie.

Bij deze Hello Photo Mixx kaarten zVoorbeeld Artige kaartenijn prachtige kaarten om te geven en te ontvangen! Artige kaarten kosten slecht € 1.75 (Winkelwaarde: € 2.95).
Wij kunnen ook een lege kaart meezenden als je het kado zelf wilt geven.

Ben je de tekst vergeten in te vullen?
Stuur een email naar ons of gebruik het contactformulier.


Er is keuze uit geboorte jongen, geboorte meisje, geboorte tweeling, geboorte neutraal, huwelijk, beterschap, Love-You, Oeps Sorry, Dikke Knuffel, Dank je wel, Verjaardag en een aantal neutraal te gebruiken kaarten. Ze zijn mooi en erg leuk om bij de kado`s te doen!  

Artige LOVE-YOU kaart 2016

Voor alle LOVE-kado's kun je ook kiezen voor een Artige Love-You kaart voor € 1.75. 
De maximale tekstlengte is twee invoerregels. Meer tekst? Dan wordt de kaart niet meer handbeschreven maar komt er een print-out in de kaart.  Uiteraard kunnen we ook het kado anoniem verzenden. Wel een kaart maar geen tekst? Dan is het voor ons een anonieme zending en zullen we nooit jouw naam/adres doorgeven aan de ontvanger.

* Attentie! Indien het artikel naar je eigen adres verzonden wordt, gaat de kaart -indien meebesteld-onbeschreven mee zodat je de tekst er thuis zelf in kunt zetten.

Op geen enkele kaart staat reclame van Knuffelpost.nl.

Kaart Kaart Kaart

© 2007 - 2020 Knuffelpost.nl, de LOVE-YOU knuffel specialist van Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel