Gegevens/Over ons>>

Knuffelpost.nl is onderdeel van A New Baby -by Surprise!-
A New Baby -by Surprise!- is dé kraamkadoverzender van Nederland.

ALGEMEEN:
Knuffelpost.nl is onderdeel van ANewBaby-by Surprise- & Kidstown.
 
2berenCor-klein.jpgVerzendlocatie & magazijn: Penningweg 23, 1507 DB Zaandam. Kantoor: Ronny Biermanpad 16, 1507ST Zaandam.Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10 uur tot 12 uur op: 06-36096060. Gebruik Whatsapp op dit nummer. Emailen kun je via de contactpagina. Emails beantwoorden we alle dagen binnen enkele uren. Bankrelatie: ING: NL56INGB0004353148 tnv. Surprise te Zaandam. BTW-nr: NL001373310B23. Knuffelpost is ingeschreven bij de KvK te Zaandam: 35022718.

De kraamkado-verzendservice voor bedrijven staat op www.kraamidee.nl of www.surprisekado.nl.
Prijzen bij Knuffelpost.nl zijn inclusief BTW. Bij A New Baby -by Surprise!- zijn de artikelen exclusief BTW (21%)
De prijzen zijn in €uro’s en geldig vanaf 1 januari 2020. Voor alle aangeboden artikelen geldt: Zolang de voorraad strekt.

LIDMAATSCHAP THUISWINKEL-WAARBORG: Je koopt zo-wie-zo veilig bij Knuffelpost!
Knuffelpost heeft géén Thuiswinkel-waarborg daar zij, ons inziens, een té hoge financiële bijdrage vraagt voor het lidmaatschap. Wij zien daarom van lidmaatschap af maar hanteren soortgelijke voorwaarden. Je zou, om dit te kunnen betalen, een hogere prijs moeten betalen voor onze artikelen en dat is niet onze doelstelling. Knuffelpost is onderdeel van Surprise!, dé kraamkadoverzender van Nederland, en bestaat al meer dan 25 jaar met meer dan 2500 tevreden en terugkerende bedrijven. Moeten wij ons nog verder bewijzen?

Vraag? Iets mis? Klacht? EHBK (Eerste Hulp Bij Knuffels) nodig?
Laat het ons direct weten! Gebruik de contactpagina hiervoor. Emails beantwoorden we doorgaans binnen enkele uren.
Wij lossen een eventueel geschil snel op, 'Dienstverlening' is our middle name.

BETAALMOGELIJKHEDEN | IDEAL | Bancontact | Mr. Cash | Sofortcard | Achteraf betalen | Visa | Eurocard 

klarna_logo_black.png Betalen verloopt via paymentprovider Klarna. Wij krijgen de door jouw ingevoerde gegevens niet te zien, immers, 

je betaalt veilig via je eigen bank! Klarna is een gateway tussen jouw bank en ons

INTERNATIONAL ORDERS & PAYMENTS INFORMATION

Please contact us for our bankdetails or use our paymentprovider KLARNA.

URL'S EN DE KNUFFELPOSTSERVER
Knuffelpost is op te roepen als: www.knuffelpost.nl, www.knuffelpost.com, www.knuffelpost.net, www.knuffelpost.org, ww.knuffelpost.eu & www.knuffelpost.info. Uw bestellingen gaan altijd via de snelle NL-server van www.knuffelpost.org van Lemonweb (mijnwebwinkel.nl)

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten zijn berekend naar het te verzenden gewicht van het kado en de verzendwijze van het kado naar één afleveradres in het te kiezen land. Verzendkosten voor de overige landen zijn op aanvraag. Wij betalen mee aan de verzendkosten.

hellasa3-1.jpg

PRIVACY
Knuffelpost is tegenstander van SPAM. Knuffelpost conformeert zich aan de Wet Persoonsregistratie/AVG en zal nimmer jouw emailadres oneigenlijk gebruiken, verhandelen of doorgeven voor sociale of commerciële doeleinden. Wij gebruiken de door jouw ingevoerde gegevens alléén voor het verwerken en verzenden van de order. 

Knuffelpost.nl sponsort, via Surprise!, kinderdingen zoals Villa Pardoes. De te sponsoren organisaties zoeken wij zelf uit. Wij gaan nooit in op sponsorverzoeken.

Copyright Knuffelpost: © DTPS Zaandam 2002-now.

© 2007 - 2020 Knuffelpost.nl, de LOVE-YOU knuffel specialist van Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel