Gebruik van de website


Knuffelpost is de kadosite van Surprise! voor particulieren.
Surprise! is dé kraamkadoverzender van Nederland.


gizzy.jpg©opyright Knuffelpost: DTP-Surprise! Zaandam ©2002-now.

Niets van deze website mag overgenomen worden, anders dan voor particulier gebruik, op de ontvangende computer voor het verkrijgen van informatie of het doen plaatsen van een bestelling bij Surprise!-Knuffelpost. Het inscannen, kopieëren of anderzins gebruiken van de foto’s, plaatjes, teksten en logo’s is niet toegestaan. Deeplink naar foto´s en/of andere zaken op de Knuffelpost- en/of de Surprise!-website is niet toegestaan tenzij hiervoor schriftelijk of electronisch goedkeuring is gegeven door ons.

Privacy
Knuffelpost-Surprise! is tegenstander van SPAM.
Knuffelpost-Surprise! conformeert zich aan de Wet Persoonsregistratie en zal nimmer jouw emailadres oneigenlijk gebruiken of verhandelen. Knuffelpost-Surprise! bewaart jouw gegevens uitsluitend voor de verwerking van de overeenkomst en de daarbij behorende administratieve doeleinden. De gegevens worden tevens gebruikt om dupliceren van bestellingen tegen te gaan. De gegevens worden nimmer verstrekt aan derden, behoudens partijen benodigd om aflevering te bewerkstelligen.

Knuffelpost-Surprise! heeft geen inzage in de door ingevoerde gegevens bij je bank als je betaald via betaalservice Klarna.

Onze leveringsvoorwaarden vind je bij de winkelwagen en onder het kopje 'Leverings voorwaarden'. 

© 2007 - 2020 Knuffelpost.nl, de LOVE-YOU knuffel specialist van Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel